Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Camera Deputaţilor a validat, marţi, mandatul de deputat PMP al lui Alexandru Teacă, după ce Comisia Juridică şi de Validare a Camerei Deputaţilor, a dat raport de admitere pentru validarea funcţiei. Alexandru Teacă ocupă locul de deputat, lăsat liber prin vacantarea locului lui Octavian Goga.

Vicepreşedintele Comisiei Juridice Gabriel Andronache, de imunităţi şi de Validare a Camerei Deputaţilor a prezentat, luni, raportul de admitere aprivind validarea mandatului de deputat PMP a lui Alexandru Teacă. Totodată, comisia a luat act şi de vacantarea funcţiei deputatului Octavian Goga.

Deputaţii au luat act de vacantarea locului de deputat a lui Octavian Goga pe 7 octombrie, acesta fiind în prealabil, condamant definitv la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu suspendarea şi interzicerea unor drepturi, pentru infracţiunile de conducere fără permis şi sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Integral pe GândulComentarii

Lute Pai astia nu luptau impotriva coruptiei alaturi de javra securista Basescu si vroiaui sa intre la guvernare ???

15 octombrie 2019 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.