Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a înscris al 700-lea gol din cariera sa de fotbalist profesionist, în cursul meciului Ucraina - Portugalia (2-1), disputat luni seara la Kiev.

Ronaldo a marcat din penalty, în minutul 72 al partidei de pe Stadionul Olimpic din Kiev, disputată în cadrul preliminariilor EURO 2020. El a ajuns astfel la 95 de reuşite în tricoul Portugaliei, stabilind un nou record pentru naţionala ţării sale.

La 34 de ani, Cristiano Ronaldo vizează acum recordul absolut de goluri internaţionale, deţinut de Ali Daei, care a jucat până la 38 de ani, încheindu-şi cariera cu 109 goluri marcate pentru reprezentativa Iranului (în 149 meciuri).

Atacantul lusitan şi-a început cariera la Sporting Lisabona, pentru care a marcat 5 goluri pe parcursul singurului sezon în care a îmbrăcat tricoul "Leilor". El a mai jucat apoi pentru Manchester United (292 meciuri/118 goluri) şi Real Madrid (438 meciuri/450 de goluri), iar în prezent este sub contract cu Juventus Torino, pentru care a înscris de 32 de ori până acum, în 51 de partide.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.