Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficialitățile pesediste din Vrancea au fost decorate de arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, IPS Ciprian, pentru sprijinul acordat pentru ridicarea catedralei din Focșani. În timpul ceremoniei, preotul paroh al catedralei a încercat să îi pupe mâne lui Marian Oprișan, șeful Consiliului Județean Vrancea, imaginile devenind virale.

Potrivit stiridefocsani.ro, s-au dovedit vrednici pentru a fi decorați de biserică primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, care a primit Ordinul „Sf Mucenic Sava de la Buzău” clasa a II-a ( cu steaua, eșarfa adiacentă, icoana și buchetul de flori), aceeași distincție a primit și edilul orașului Panciu, Iulian Nica, în timp ce Marian Oprișan a primit Ordinul „Sf. Mucenic Sava de la Buzău” clasa I.
În timpul ceremoniei, preotul paroh al catedralei, Florentin Răuță, a încercat să îi pupe mâna lui Marian Oprișan. Potrivit imaginilor, șeful PSD și al CJ Vrancea își retrage mâna chiar înainte ca preotul să-și manifeste aprecierea în acest mod inedit.

Ulterior, preotul focșănean îl laudă pe șeful județului Vrancea și îi dăruiește o icoană.

Integral pe HotnewsComentarii

Popa Romani asta a mai ramas din demnitatea noastra !

15 octombrie 2019 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.