Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Nu am nimic de ascuns”, spune Dan Barna, după ce jurnaliștii de la Rise Project au anunțat pe Facebook că urmează să publice un articol de investigație despre candidatul USR-Plus la președinție.

”Rise s-a concentrat pe câteva întreprinderi care nu au rezistat după perioada de sustenabilitate a proiectelor cu finanțare europeană”, a scris liderul USR pe Facebook, după ce Rise Project a anunțat că urmează un material cu ”Adevărul despre Dan Barna”.

”Am avut săptămâna trecută un interviu cu cei de la Rise. Am înțeles că au investigat proiecte pe care le-am desfășurat în perioada anterioară intrării în politică, când eram antreprenor și consultant în domeniul fondurilor europene. (...) Le-am răspuns deschis și onest la toate întrebările. Îl consider un exercițiu de transparență și normalitate într-o campanie electorală”, spune Dan Barna

Integral pe HotnewsComentarii

voi Alta e problemul. Se vede clar că gașca Sfinkterianusului din scârbiciile secrete ecce mai tare decât grupșorul domnului zBârnă! Să vedem dacă domnul zBârnă îndrăznește să grăiască și el despre scheleții din încăpătorul dulap al lui Herr Prezident. Hei!

15 octombrie 2019 13:25

noi Hotzule, adica, ai luat banii degeaba, ai facut kaka praf, cu "consultarile" tale pe bani UE ! Fraude vei comite si cu Bugetul Tarii, bai, hoztule Barna, impreuna cu seful ala cu Tartacutza cat dovleacul vorbitor….r-ati ai drak', de banditi rezistaci.

15 octombrie 2019 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.