Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mașina socrului adjunctului Inspectorului șef, din cadrul IPJ Arad, comisar Cezar Iulius Șerbănică, a ars azi-noapte în jurul orei 22, în proporție de 80%. Autoturismul era parcat în lateralul casei, în localitatea Sântana din județul Arad. Focul a fost stins de către pompieri, chemaţi la faţa locului de proprietarul autoturismului, care în miez de noapte a observat că mașina era în flăcări.
Comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică, care locuiește în aceeași curte cu socrul său, a luat în calcul ipoteza ca incendiul să fi fost pus intenționat de o mână criminală, deși într-o măsură mai mică este valabilă și ipoteza ca focul să fi fost cauzat de un scurtcircuit.

Conform celor relatate de comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică: „autoturismul nu a luat foc accidental”, este părerea ofițerului, care susține că a fost amenințat în diferite rânduri cu privire la faptul că a demascat ilegalitățile din județul Arad.

Integral pe Cotidianul