Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Moraru a fost scos de pe lista buletinului de vot în urma unei decizii a Biroului Electoral Central. Acesta a susținut la un post de televiziune că decizia în baza căreia a fost scos din cursa pentru prezidențiale nu produce efecte și este o decizie în afara legii.

”Este o situație aberantă. Am hotărârea 41 din 26 septembrie a CCR care ordonă BEC să-mi înregistreze candidatura, iar tot Curtea spune că BEC are voie să dea decizii în privința mea până pe 24 septembrie 2019, ora 24.00. Așa spunea Legea electorală. BEC a dat o decizie cu 72 ore după această dată limită. Este o decizie în afara legii, nu produce efecte, este lipsită de nulitate, este o decizie tardivă. Trebuie să se refacă tragerea la sorți pentru un nou buletin de vot pe care să apar și eu”, a zis Radu Moraru la un post de televiziune.