Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru adolescente, cu vârste între 14 şi 17 ani, au ajuns pe mâna unor traficanţi de carne vie, care le-au obligat să se prostitueze. Din interceptările telefonice realizate de DIICOT reiese modul barbar în care erau tratate fetele pentru a produce bani pentru proxeneţi.

Tribunalul Galaţi i-a condamnat pe Şaim Cezar-Marian şi Balaşca Alexandru, de 26 şi 27 de ani, din Brăila, la câte opt ani de închisoare pentru trafic de minori şi proxenetism. Hotărârea instanţei nu este definitivă.

Conform anchetatorilor, în perioada mai 2017 - noiembrie 2018, Şaim Cezar-Marian şi Balaşca Alexandru au recrutat prin metoda „loverboy”, transportând apoi şi adăpostind patru adolescente, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 17 ani, pe care, prin constrângere fizică şi morală, prin răpire în cazul uneia dintre minore, prin inducere şi menţinere în eroare, profitând de imposibilitatea de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, precum şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate, le-au exploatat obligându-le să se prostitueze.

Integral pe Adevărul