Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deși președintele Klaus Iohannis , principalul arhitect al debarcării guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură, a declarat atât vineri, cât și sâmbătă, că nu vor avea loc tăieri de salarii, catalogând aceste afirmații ca fiind ”minciuni pesediste”, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, continuă șirul acuzațiilor pe această temă.

Fifor a postat luni pe internet un mesaj prin care își argumentează acuzațiile privind declanșarea politicilor de austeritate de către guvernul PNL care se anunță a fi instalat la Palatul Victoria.

”PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? PNL-iștii spun că vor anula bonusurile și sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii!

Integral pe CapitalComentarii

FIFOR 1 Mă, angajat zurliu, după ce că nu pricepi nimic și ești tâmpit, mai ești și idot. După ce că susții aiureli, ca habarnist ce ești în politici economico-financiare, mai faci și acuyații nefondate. Treci deîndată la clasa zero, că ai loc în bancă lu clausius…

14 octombrie 2019 18:05

Angajat D-le curulet Fifor, lasa palavrageala fara logica, spune la cetateni, daca sunt banii pentru toate maririle si avantajele facute de partidul PSd,partid care a bagat tara in datorii. Voucherele de vacanță, bonusurile si sporurile bugetarilor este o discriminare raportat la cei care muncesc si va platesc din putinul lor, salariile si pensiile nesimtite ! Asa ca ciocul mic !

14 octombrie 2019 17:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.