Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, deţinătoare a două premii Oscar şi a cinci premii Grammy, va susţine concertul din Bucureşti pe Arena Naţională, pe 29 iulie 2020, iar biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare pe 17 octombrie, la ora 10.00, potrivit organizatorilor.

Concertul face parte din Courage World Tour, care promovează albumul "Courage", primul în limba engleză al artistei din ultimii şase ani şi care va fi lansat pe 15 noiembrie.

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese de pe albumul "Courage" - "Imperfections", "Lying Down" şi "Courage" - care vor putea fi ascultate şi în show-ul de la Bucureşti. Fanii artistei o vor putea acompania şi la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, precum "My heart will go on", "A new day has come", "Because you loved me", "It’s all coming back to me" etc. Albumul "Courage" este un mix eclectic de balade melodice şi piese ritmate.

Integral pe GândulComentarii

gica,contra Cheala cu peruca nu mai are voce !

14 octombrie 2019 17:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.