Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu două săptămâni în urmă vă prezentam în articolul „Soțiile și pupilele mahărilor din politică băgate de PSD să toace și banii Transelectrica SA”, cazul Alinei Elena Teodoru, absolventă de Drept la Universitatea Ecologică, angajată la Transelectrica la „juridic” și avansată în numai câteva luni ca membră a Directoratului (foto dreapta).

Teodoru e pupila „premierului din umbră”, Costin Mihalache (foto mijloc-51 de ani), șeful cancelariei lui Dăncilă adică persoana care aviza inițiativele care îi erau prezentate Vioricăi Dăncilă. Mihalache a recunoscut că Dăncilă lua decizii numai după ce Cancelaria argumenta pro sau contra unei propuneri. Omul e atât de fascinat de Teodoru încât în 25 martie l-a pus pe Toni Greblă să semneze adresa 4796, prin care cerea Transelectrica să o detașeze pe Alina Teodoru în funcția de consilier în cadrul cabinetului său de la Cancelaria Prim-Ministrului dar aceasta a scris cu mânuța ei pe cerere „Nu sunt de acord”.

Ceva a supărat-o pe Alina de a refuzat cererea lui Mihalache și a plecat la Roma cu șeful Transelectrica, Dănuț Carașol cel prins cu diploma falsă, devenind astfel și pupila lui. După vizita la Roma, Carașol l-a convins pe Bădălău s-o numească la începutul lunii iunie pe Alina în Directoratul Transelectrica alături de nevasta primarului de la Sectorul 5, PSD-istul Daniel Florea.

Integral pe Curentul