Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis vrea un guvern liberal, dar ca să treacă de votul Parlamentului are nevoie de votul majorității.Cum ar fi dacă PNL va primi sprijinul PSD pentru învestitura Guvernului? Pare imposibil, dar politica întotdeauna a oferit surprize, mai ales cea românească.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta anunță „Trădare pe față – Dăncilă și «gașca» au promis”. Ce au promis, te lasă mască, dar alegația lui merită cel puțin citită.

Astfel, scrie Ponta, PSD va face următorul joc:

votează în Parlament guvernul PNL-Orban (cum au votat și guvernul tehnocrat „Cioloș” – sper că nu ați uitat);
îl atacă în continuare pe Mircea Diaconu și folosesc toți banii și jurnaliștii plătiți de PSD ca să-l împiedice pe Diaconu să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale (Barna deja nu mai contează – este total răsuflat);
va spune din gură că se opune, dar va lăsa PNL să facă alegeri în două tururi pentru primari și să desființeze Secția Specială.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

#Coruptia Ucide în Chilotzi la Metrou: Bine, și alde holocaustizații ăia dela Colectiv, ăia ce mai zic, nu sar de EURO-kur în sus la faza asta că gudbai gravittii?!

14 octombrie 2019 22:27

Nu, Veorele, trădarea și prostia îți aparțin! PSD-ul chiar trebuie să sprijine (cât este necesar) înscăunarea guvernului lăbărar, după care, în Parlament, să se opună prin vot, la orice măsură sau proiect de lege care se îndepărtează de programul fostului guvern PSD. Să guverneze adică cu mâna lăbărarilor și a celorlați acoliți ai lui Iohannis. Dacă anchiesezi și tu la această tactică parlamentară și-i ajuți cu tot ce poți, se va putea pune și problema întoarcerii grupării tale în PSD. Din păcate, în frunte cu tine, la Pro România s-au grupat conservele cu fasole expirată ale SRI-lui, care răspunde la alte comenzi decât ale boborului român. Așa că zbaterile tale de a aduce întreg PSD-ul în curtea SRI sunt dubioase și sortite eșecului. Singura cale cinstită rămâne aceea de a te alătura sincer fostului tău partid. în general. chestia cum că PSD trădează cauza comună și pune de complicități cu PNL și Iohannis nu ține. E o analiză cel puțin superficială, dacă nu cumva una vicleană și cu scopuri ascunse.

14 octombrie 2019 17:30

iulian Ar fi bine sa le-o ia el inainte

14 octombrie 2019 14:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.