Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că PSD nu ar trebui să voteze sub nicio formă învestirea noului Guvern. Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că vor fi discuţii pe acest subiect în grupurile parlamentare ale PSD, însă cele cinci partide care au votat moţiunea trebuie să îşi asume guvernarea.

Marcel Ciolacu a declarat, întrebat dacă i s-a reproşat în interiorul PSD că ar vrea să îl înlăture pe Mihai Fifor, că nu i s-a reproşat aşa ceva în partid. Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că şi-a exprimat părerea despre Fifor în cadrul formaţiunii, nu public.

„Nu mi s-a reproşat aşa ceva. M-am exprimat în cadrul partidului, în interiorul PSD, nu public”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, la Parlament, întrebat cum comentează faptul că ar fi printre social-democraţii care ar fi dorit suspendarea lui Mihai Fifor din funcţia de secretar general al PSD.

Integral pe Gândul