Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Dăncila nu avea cum să mai rămână prim-ministru, cu toţi «fiforii» şi «cucii» ei. Sincer, a fost o minune că a rezistat atât. Din punctul meu de vedere, ţinând cont de importanta momentului, nu a fost atât o moţiune împotriva unui guvern, cât o moţiune pentru România. Moţiunea a fost şi o modalitate de a-l împiedica pe Orlando (n.r. Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor) să se mai împrumute săptămânal cu câte 4-5 miliarde pentru nimic.

Eu, de exemplu, văd o coaliţie de guvernare. Mai rău decăt cu alde Cuc, Andruşcă, Arsene şi o paiată pe post de premier nu se poate. Asta e cert! Orice se întâmplă de acum încolo, n-are cum să fie mai rău. ProRomânia nu ţine neapărat să intre la guvernare, dar susţine noul guvern. Nu ţine să intrăm neapărat la guvernare. Nu condiţionăm susţinerea în Parlament”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.


Comentarii

Și tu, maimuțoiule Tudose, ce faci între timp? Tot cu secureala o arzi? Că poate nu știi, dar tupeul de securist ți-a rămas împietritt pe moaca de maimuță antropoidă. Cred că te bărbierești pe întuneric, ca să nu ți-o vezi în oglindă. Noi, din păcate, o vedem și ne zgârii și urechile și simțul olfactiv și pe cel estetic cu prezența ta zgomotoasă și puturoasă de ins care nu-și mai încape în piele de autoadmirație și de convingere că e mai perfect decât numitul Petrov. Nici măcar nu ești primul Petrov pe lume, nici ca aschimodenie, nici la secureală!

15 octombrie 2019 12:12

ariciul Ai dreptate nene.Viorica sa aliat c si a intrat in cardasie cu cine nu trebuie.Da iati sarit in cap fiindca e femeie si nu pentru ca nu stia ce face,poate a facut mai bine ca voi si voi stiti asta Si va tremura chilotii in cur ,ca o muiere Va fi mult deasupra voastra.A nimerit o gasca naspa,de baroni talhari care voiau sa conduca ei,ca boierii pe vremea unor voievozi,nu dau nume.Deaia nu va convenit.daca ar candida ,ca independent,ati lua voi mue multi nu numai PSD,ci cam toate gastile de lingai.

15 octombrie 2019 8:20

iulian Chiar arde? Oare de ce? Intr-adevar, o gramada de paiate pe post de premier

14 octombrie 2019 13:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.