Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Dăncila nu avea cum să mai rămână prim-ministru, cu toţi «fiforii» şi «cucii» ei. Sincer, a fost o minune că a rezistat atât. Din punctul meu de vedere, ţinând cont de importanta momentului, nu a fost atât o moţiune împotriva unui guvern, cât o moţiune pentru România. Moţiunea a fost şi o modalitate de a-l împiedica pe Orlando (n.r. Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor) să se mai împrumute săptămânal cu câte 4-5 miliarde pentru nimic.

Eu, de exemplu, văd o coaliţie de guvernare. Mai rău decăt cu alde Cuc, Andruşcă, Arsene şi o paiată pe post de premier nu se poate. Asta e cert! Orice se întâmplă de acum încolo, n-are cum să fie mai rău. ProRomânia nu ţine neapărat să intre la guvernare, dar susţine noul guvern. Nu ţine să intrăm neapărat la guvernare. Nu condiţionăm susţinerea în Parlament”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.