Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Florin Cîţu i-a acuzat pe social-democraţi că, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată, au declanşat un atac furibund la adresa sa pentru că a arătat cum au minţit, înşelat şi prezentat date false, subliniind că îşi va putea proba afirmaţiile, iar aceştia vor ajunge la puşcărie.

”De ce le este frică, nu scapă Moţiunea a trecut. Guvernul PSD este istorie. PSD-iştii pleacă acasă. Imediat după moţiune, asist alături de voi, la un atac furibund care are loc la adresa mea. Am devenit inamicul public numărul unu. Zeci de indivizi, miniştri, analişti, membri simpli în PSD, fostul premier Viorica, naşa lui Dragnea to be, inventează tot felul de afirmaţii pe care mi le atribuie şi mă denigrează. În ultimii aproape trei ani de zile, zilnic am arătat cum gaşcă psd-istă a minţit, a înşelat, a furnizat date false, a manipulat, a furat, a atacat ilegal sectorul privat, a supraimpozitat ilegal, etc.”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

Integral pe Gândul