Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marele câștigător după moțiunea de cenzură nu este Ludovic Orban. Nici PNL-ul cu Taluca Turcan, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu sau alte trompete din suita cotroceneanului leneș și cam paralel cu limba română. Guvernul pentru care își va da girul, a se citi gândit de alții și aprobat de el, va fi doar de ochii lumii, pentru că marele câștigător este chiar Klaus Iohannis. De ce să îl lase pe mâna liberalilor, când știe și el ce corcitură politică a ieșit din împreunarea împotriva naturii a PNL cu PDL? Cum să lase potul cel mare numit România în seama unora pe care doar tabletele și calculatoarele STS îi scot învingători?

Citiți articolul lui Cătălin Tache din ediția de azi a ziarului „Național”, intitulat „Avem Guvern BND!”, și veți înțelege mai bine ce înseamnă „Guvernul Meu 2”. Nu are rost să descriu sau să insist spre ce ne îndreptăm, lucrurile sunt prea evidente. În condițiile astea, cu riscul că pare exagerat, n-aș spune că niște figuri triste ale PSD au trădat un partid, ci au trădat o țară.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.