Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adversara României din preliminariile Euro 2020, Suedia se confruntă în aceste zile cu un scandal de proporţii. Zlatan Ibrahimovic s-a contrat public cu selecţionerul Jan Andersson pe care îl acuză de rasism.

Suedia primeşte vizita Spaniei peste două zile, dar atmosfera la principala rivală a României la locul 2 în grupă nu este tocmai una bună.

Zlatan Ibrahimovic a furat atenţia cu acuzaţiile dure de rasism la adresa selecţionerului Janne Andersson. Profitând de vizita efectuată în aceste zile la Malmo, acolo unde îşi inaugurează statuia, cel mai bun jucător din istoria naţionalei Suediei l-a atacat în termeni duri pe actualul selecţioner Jan Andersson.

Fotbalist suedez cu origini bosniace şi croate, Zlatan Ibrahimovic a subliniat că actualul selecţioner a răbufnit: ”Ce se întâmplă? Câţi jucători de altă origine a convocat el prima dată? Pe nimeni. Ce a făcut apoi a făcut doar ca să fie political correct. Dar ştim cu toţii cum procedează şi de ce” a tunat Zlatan.

Zlatan l-a mai acuzat pe actualul selecţioner că vrea să distrugă ceea ce s-a creat cu multă muncă în ultimii 20 ani. Selecţionata era bazată în opinia sa pe multiculturalitatea din lot. Momentan selecţionerul Suediei nu a reacţionat al fel de dur. Secretarul general al Federaţiei Suedeze a fost singurul care a reacţionat public în ultimele ore: ”Afirmaţiile lui Zlatan Ibrahimivoc nu au nicio substanţă. Noi în susţinem pe Janne 100%. Îl cunosc foarte bine şi ştiu care sunt valorile sale, ba chiar le împărtăşesc” a declarat Hkan Sjostrand.

Integral pe Telekom SportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.