Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preliminariile Euro 2020 au continuat cu partidele etapei a şaptea și a opta. Rusia a învins categoric pe terenul celor din Cipru, 5-0, și a devenit a treia echipă calificată la campionatul european de anul viitor, după Belgia și Italia.

Scoția a aplicat și ea o corecție celor de la San Marino, pe teren propriu, 6-0. Germania a bătut Estonia la scor de neprezentare, deși a jucat în 10 oameni din minutul 14. Polonia și-a adjudecat și ea calificarea matematică după victoria cu 2-0 în fața Macedoniei de Nord.

După rezultatele de sâmbătă, Italia este cea de a doua echipă calificată matematic la campionatul european de anul viitor, după victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu Grecia.

România a bătut Feroe la scor de neprezentare și a adunat trei puncte vitale. Bosnia a învins tot la diferență de trei goluri, 4-1, pe Finlanda.

Danemarca a obținut cu greu o victorie pe teren propriu, în fața Elveției, cu un gol înscris în ultimele minute ale partidei. Norvegia a obținut un egal dramatic cu Spania, printr-un penalty.

Integral pe Digisport