Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hunter Biden, ale cărui activităţi profesionale au afectat campania prezidenţială a tatălui său Joe Biden, a rupt tăcerea, duminică, pentru ca presiunea asupra fostului vicepreşedinte american, unul dintre favoriţii la învestitura democrată, să scadă, relatează presa internaţională.

Avocatul său a anunţat că Hunter Biden va renunţa la 31 octombrie la locul în Consiliul de Administraţie al BHR Equity Investment Fund Management Company, post care a atras atacuri frecvente din partea preşedintelui american Donald Trump.

Integral pe AdevărulComentarii

PRECIZARE: Este vorba despre (multiple) "activităţi profesional"-INFRACȚIONAL-TRANSFRONTALIERE remarcabil de uimitor de incredibil de neobișnuit de rentabile pentru făptaș și familia / banda sa, depuse grație traficului de influență practicat (în formă continuă, n.red.) de dl. fost Vice-Președinte. Cu respect, Redacția (”redacția”-poollii, n.red.)

14 octombrie 2019 8:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.