Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriel Zetea a ajuns foarte important în PSD după ce s-a căsătorit cu fata fostului securist de Baia Mare, Viorel Pop. Nași la prima nuntă au fost Daciana și Victor Ponta. Zetea a ajuns președinte al PSD-ului local. Când Ponta a fost executat, Zetea s-a gudurat imediat pe lângă Dragnea. Prima soție a lui Zetea (foto dreapta), pe când era președinta Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse a fost demascată de presă cu o teză de doctorat susțintă în cadrul școlii doctorale „Filosofie și Comunicare”, a Universității de Nord din Baia Mare, „care prezintă multe semne de incorectitudine științifică, greșeli de gramatică, exprimări incoerente și suspiciuni de plagiat.” după cum a dezvăluit jurnalista Sidonia Bogdan pe vice.com.


Acum Ioana Liana Cazacu, fostă Pop, fostă Zetea este mare directoare în ASF, fiind căsătorită cu fiul avocatului Ion Cazacu.

Vicepreședinte al PSD, Gabriel Zetea s-a căsătorit cu amanta sa Oana Nicula (foto stânga) care a ajuns printr-un concurs cu dedicație, funcționar economic la ROMATSA Baia Mare. Fratele acesteia, Daniel Nicula a avansat brusc, după ani la rând de lâncezeală ca simplu consilier, la funcția de director, după cum dezvăluie presa locală.

Nunta a vut loc în Maramureș, cu 800 de invitați și cu toți șefii PSD-ului în frunte cu fostul premier Viorica Dăncilă.

Integral pe Digi24