Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democrați cu ștate vechi în partid ar putea să revină după ultimele evenimente. Nume grele ale politicii, cu ceva ani în urmă, ar putea fi readuși pentru a da forță partidului pentru câștigarea alegerilor din 2020.

PSD ar putea să-și intărească dispozitivele cu câteva nume grele din politică. Paul Stănescu, recent revenit în poziție de forță în partid a jonglat cu această idee și a declarat pentru Europa Liberă că PSD are nevoie de oameni cu forță precum Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

Stănescu mai spune că perioada în care PSD va sta în opoziție va fi una benefică pentru că va putea să se pregătească pentru următoarele alegeri din 2020. Acesta a recunoscut că a purtat discuții cu Victor Ponta dar a afirmat de asemenea că nu dorește revenirea acestuia în PSD.

Integral pe Capital