Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit ultimelor informații, oferite de mai multe persoane din Italia, Alexandra Măceșanu este în viață. Ea este una dintre fetele despre care se presupune că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă la Caracal.

Două românce din Italia au susținut că ar fi văzut-o pe Alexandra, în Napoli. Mai mult, acestea ar fi și vorbit cu ea. După ce o echipă a emisiunii „Acces Direct” a plecat în căutarea adevărului, cele două românce, stabilite în Napoli au dat înapoi.

„Fostul meu soţ m-a ameninţat că mă omoară, de eu vin să vorbesc de Alexandra. Mie mi-e frică şi nu mai vin. Am doi copii de crescut. Actualul meu concubin nu e acasă. Vineri seara se întoarce, iar eu stau singură. Mă poate omorî oricând. Ăsta e violent, fostul meu soţ de origine albaneză” , a declarat proprietara unui bar din Napoli, Italia, care inițial spunea că Alexandra a venit la ea și i-a cerut ajutorul.

Integral pe Evenimentul Zilei