Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este agitație pe scena politică, iar cu această ocazie devin și mai vizibile problemele din economie. Facem bilanțul unei guvernări care a provocat multe probleme în piață. Guvernarea PSD, cu bune și rele în cifre, ne cam dă.. cu minus.

4 ianuarie 2017 - 10 octombrie 2019. Doi ani, nouă luni și 10 zile de guvernare PSD. O perioadă controversată din punct de vedere economic, în care social-democrații au aplicat o strategie de creștere economică bazată pe majorarea salariilor. Acum, la finalul guvernării Dăncila, bilanțul nu arată prea bine, din perspectiva economiștilor.

În cei aproape trei ani de guvernare social-democrată salariul minim a crescut cu peste 66 la sută. De la 1.250 de lei în 2016, acesta a ajuns la 2.080 de lei în acest an. Totodată, a fost impus și un salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, care ajunge la 2.350 de lei.

Integral pe Digi24Comentarii

COMUNISTU' @ Mirela: am fcut si eu ce ai facut si tu. Ce crezi ca iesti , cautand pe Google " Proasta Romaniei" .?! Baronul Oprisan , aratand cu degetul la MIRELA.....mare nastrusnicie mare... mare e gradina ta Doamne .:):):):)

12 octombrie 2019 16:23

Mirela Am făcut și eu ce a spus Oprișan, Baronul PSD-ist de la Vrancea.....Am căutat pe Google scriind doar ”Proasta Romăniei” și mi-au ieșit numai Site-uri și Imagini cu articole despre Madam Dăncilă....Oare cît de Impostoare și Idioată să fii doar din acest motiv să crezi că ai fost Prim-ministrul cel ”mai bun” cu Guvernarea ”cea mai eficientă” în ultimii 30 de ani ?....Cît de proști pot crede PSD-iștii poporul romăn de fac astfel de afirmații ?....Și acestă ”Proasta Romăniei” mai are tupeul de se visează Președinta Țări !i.....Chiar am înebunit cu toții în țara asta să votăm o Habarnistă și Pafaristă ce a făcut la Extern numai rău Romăniei...Amintiți-vă mutarea ambasadei în Israel ce a scos Romănia la ONU din Consiliul de Securitate....Amintiți-vă de propunerea pentru Comisari European al Rovanei Plumb și Dan Nica, doi corupți cărora le ”puțeau” dosarele de la o poștă de a apărut negativ Romănia pe toate Agențiile de Știri Internaționale...Amintițivă eșecul vizitei sale în SUA cînd Vicepreședintele american a refuzat întîlnirea cu ea iar Regele Iordaniei pur și simplu a fugit de ea !....Cît de alienat mintal să fi și să votezi ”Proasta Romăniei” ca viitor Președinte al Romăniei ???....

12 octombrie 2019 12:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.