Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este agitație pe scena politică, iar cu această ocazie devin și mai vizibile problemele din economie. Facem bilanțul unei guvernări care a provocat multe probleme în piață. Guvernarea PSD, cu bune și rele în cifre, ne cam dă.. cu minus.

4 ianuarie 2017 - 10 octombrie 2019. Doi ani, nouă luni și 10 zile de guvernare PSD. O perioadă controversată din punct de vedere economic, în care social-democrații au aplicat o strategie de creștere economică bazată pe majorarea salariilor. Acum, la finalul guvernării Dăncila, bilanțul nu arată prea bine, din perspectiva economiștilor.

În cei aproape trei ani de guvernare social-democrată salariul minim a crescut cu peste 66 la sută. De la 1.250 de lei în 2016, acesta a ajuns la 2.080 de lei în acest an. Totodată, a fost impus și un salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, care ajunge la 2.350 de lei.

Integral pe Digi24