Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A căzut Guvernul ! Anunțul nu s-a auzit pe Sărindar, nici pe străzile centrale sau mărginașe, adus de magicii vânzători de ziare. A fost doar un fel de știre că ar fi fost inundat orașul Pitești de la o ploaie torențială.

Oare de unde să vină lipsa de impact? Aceasta nu mai este o știre, nici măcar una că s-ar fi sfârșit războiul sau ne-au ocupat americanii, rușii sau turcii. Căderea Guvernului Dăncilă e o știre bună, dar și o știre pentru gură-cască, așa after Caracal. Nu puțini cred că, în urma căderii guvernului, disfuncționalitățile statului, cât și lenea indiviual-colectivă, vor deveni o soluție viabilă.

Cu toate acestea, căderea guvernului Dăncilă nu a produs focuri de artificii în Piața Victoriei și nici un bal la Cotroceni. E victorie ca un pumn în plex. Trupa guvernului Dăncilă, care a dat frisoane multora- în special prin ministrul Finanțelor Publice, în câteva săptămâni va preda ștafeta continuatorilor inerțiali, reziduali. Ceea ce nu știe Klaus Iohannis știu serviciile care îl coordonează: România este în colaps, cu asistența acestora! Klaus Iohannis este o păpușă scoasă la înaintare, pe linia ruso-germană, încercând să urce ca un impostor în trenul spre Washington.

Integral pe Cotidianul