Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele CSM, Lia Savonea, a convocat, pentru marţi, o nouă şedinţă a plenului Consiliului, care are pe ordinea de zi numirea Adinei Florea la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

Adina Florea a promovat concursul pentru funcţia de procuror şef al SIIJ în luna iunie, însă ea nu a fost numită efectiv, deoarece şedinţele convocate de Lia Savonea pe această temă au fost amânate de şase ori, după ce majoritatea procurorilor din CSM au refuzat să se prezinte.

La ultima şedinţă a Plenului CSM, din 8 octombrie, au lipsit patru procurori, ministrul Justiţiei, Ana Birchall, şi procurorul general interimar, Bogdan Licu.

Integral pe AgerpresComentarii

Victor Pupeza asta din poză ce fură banii din bugetul CSM-ului cu Decontări și Diurne are ea Ordin Special de la Ciuma Baroniadă PSD-istă s-o numescă pe Procuroarea PSD-istă Adina Florea în fruntea Secției Speciale de Anchetare a Magistraților....Cocoană, nu vezi că s-a schimbat Politica Internă și Externă a Romăniei și nu vor mai fi PSD-iștii la Butoane....Iar PNL-ul și Președintele Romăniei vor să desființeze SIIJ-ul că așa ne-au indicat și Comisia de la Veneția și în Rapoartele GRECO....Dacă facem parte din Uniunea Europeană și ne place acest lucru trebuie respectate regulile lor !!!....Adică vrem să le luăm banii și fondurile europene dar să le ”dăm flit” regulilor impuse în toată Uniunea...adica Justiția să fie Liberă și Necălărită politic !....

12 octombrie 2019 7:25

Adrian Daca un cetatean refuza sa se prezinte in fata procurorului atunci cand este citat ce se intampla? Chiar nu exista nici o parghie prin care sa fie constransi sa isi indeplineasca obligatiile ce le revin? In locul presedintelui CSM absolut toate sedintele plenului ar trebui sa aiba obligatoriu pe ordinea de zi numirea Adinei Florea. Daca nu se prezinta inseamna ca fac greva.

11 octombrie 2019 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.