Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cele mai cumplite momente ale unei crize, adică după dărîmarea Guvernului Dăncilă de către PNL, cu sprijinul ALDE şi Pro România, pesediştii se întîlnesc, pe ascuns, cu Victor Ponta. Acesta nu şi-a ascuns intenţia de a se combina cu fostul său partid, cu scopul explicit ca, într-o perioadă nu prea îndelungată, să îl şi preia. Această ştire de culise completează un portret al crizei din PSD.

Ce să mai facă Viorica Dăncilă cu un guvern lăsat fără miniştri, cu o figurantă adversă la Justiţie, cu un ministru de Externe care a părăsit-o în timpul vizitei în SUA şi despre care Viorica Dăncilă n-a spus nimic de ruşine. Ce şanse de succes putea avea vizita unui premier în SUA însoţită de o asemenea caricatură de şefă a diplomaţiei române? Cine i-a pus-o în braţe, în slujba cui şi de ce a acceptat-o? Numai pentru a încerca o simulare de coaliţie cu ALDE? Cu asemenea greşeli, PSD-ul nu putea guverna mai departe. Trebuia să se termine într-un fel.

Integral pe Cotidianul