Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Brătescu, membru CA al TVR din partea PNL, președintele Comisiei Naționale de Cultură, Culte și Minorități a Partidului Național Liberal, reclamă faptul că ieri, în ziua moțiunii de cenzură, la TVR s-a văzut doar Viorica Dăncilă, în vreme ce dezbaterea din Parlament a fost cenzurată, în locul acesteia difuzându-se un film sud-coreean.

„Doar în dictaturi se mai întâmplă ca atunci când au loc schimbări politice importante sau demonstrații de amploare televiziunea de stat să difuzeze cântece patriotice sau muzică populară. TVR-ul, sub Doina Gradea, a ajuns, din păcate, un organ de propagandă al PSD-ului și și-a ratat misiunea publică!“

Influența nefastă asupra politicii editoriale a TVR exercitată de doamna Doina Gradea, Președinte-Director General, la comanda politică a PSD, a dus la afectarea gravă a imaginii acestei instituții de interes public. Una dintre aceste „scăpări” ce a provocat rumoare a fost prezența lui Liviu Dragnea alături de Petre Daea în cadrul emisiunii „Viața satului” în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

De această dată, opțiunea conducerii a fost aceea de a nu transmite dezbaterile privind unul dintre cele mai importante evenimente politice ale ultimilor ani, moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă în Parlamentul României.

Integral pe CurentulComentarii

Geo Institutiile statului sun pline de prosti mai ales cei ce le conduc.Prin inlaturarea ,,ciumei rosii" sper sa scapam si de prosti.

11 octombrie 2019 18:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.