Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încă de la lansarea promiţătorului model Essential Phone (PH-1) am aşteptat veşti despre o a doua generaţie, care să corecteze din problemele originalului. Se pare însă că noua companie a lui Andy Rubin (fondatorul Essential, dar şi co-fondatorul Android) nu plănuieşte să creeze un Essential Phone 2 care să continue în aceeaţi direcţie, dar cu hardware mai performant, ci doreşte să creeze un nou tip de dispozitiv. Astăzi am aflat primele detalii despre ceea ce pare a fi noul smartphone de la Essential, prin câteva fotografii şi o filmare.

Andy Rubin a publicat pe contul său de Twitter primele imagini cu noul smartphone pe care Essential îl dezvoltă. Acesta nu este un „Essential Phone 2”, întrucât nu pare să semene deloc cu modelul PH1 de acum doi ani, ci pare să meargă într-o direcţie complet diferită.

Acesta pare să fie echipat cu un ecran foarte înalt şi foarte îngust, asemeni unei telecomenzi de televizor. Dimensiunile sale sunt extrem de reduse, iar interfaţa pare să fie realizată pe verticală şi foloseşte „carduri”, nu clasicele pictograme de aplicaţii pe care le folosim în prezent.

Integral pe go4it