Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Nu știu unde mă duc. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. În perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. Sper să fie la Cotroceni. Nu o să mă duc să lucrez la o firmă particulară și să nu mă duc la muncă. O lună jumătate voi face campanie alături de toți cei implicați. (...)

Sunt un om puternic, sunt lider de partid, candidatul PSD la prezidențiale. Un om puternic poate să își conducă echipa spre victorie. Astăzi într-adevăr moțiunea a trecut, Guvernul a fost demis, dar lupta nu s-a încheiat. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul. Sunt convinsă că ceea ce va urma va arăta că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale. Legat de moțiune. Când am mers la Palatul Victoria am știut că va veni o zi în care voi pleca. Ceea ce mă îngrijorează este ceea ce se va întâmpla de mâine, care vor fi deciziile luate de mâine, ce va face viitorul guvern pentru oameni și pentru România”,  a spus premierul demis Viorica Dăncilă la România TV.


Comentarii

@ 12 octombrie 2019 9:25 Băi Paulus, nu te mai ascunde degeaba, ia o muie și dispari! Muie!

13 octombrie 2019 18:10

Mihai Fifor, găozar stalinist Bai Sictirescule, futu-ți morții mă-tii, poate trăiești bine tu, fiu de bugetar de lux.

13 octombrie 2019 17:58

Sicterescu Luati aminte baih ciumpalaci ! A fost "cazut" prin tradare din interiorul PSD, de catre cativa "conservati sacuristi", langa care se pot adauga toti cei care au...."aderat" la partiduletu` la care apropitar a fost numit de catre SIE`, tradatorul tradatorilor Ponta ! Asta ...pt ca nu s-a suportat ca romanii traiesc bine in tara lor !!! Sictir ..!!!

12 octombrie 2019 9:25

v, militant PSD Il știți pe Ecce Cur Rupt? L-au futut în cur baronii pânâ a leșinat. Câteva zile nu mai postează....

12 octombrie 2019 7:56

Mirela Am făcut și eu ce a spus Oprișan, Baronul PSD-ist de la Vrancea.....Am căutat pe Google scriind doar ”Proasta Romăniei” și mi-au ieșit numai Site-uri și Imagini cu articole despre Madam Dăncilă....Oare cît de Impostoare și Idioată să fii doar din acest motiv să crezi că ai fost Prim-ministrul cel ”mai bun” cu Guvernarea ”cea mai eficientă” în ultimii 30 de ani ?....Cît de proști pot crede PSD-iștii poporul romăn de fac astfel de afirmații ?....Și acestă ”Proasta Romăniei” mai are tupeul de se visează Președinta Țări !i.....Chiar am înebunit cu toții în țara asta să votăm o Habarnistă și Pafaristă ce a făcut la Extern numai rău Romăniei...Amintiți-vă mutarea ambasadei în Israel ce a scos Romănia la ONU din Consiliul de Securitate....Amintiți-vă de propunerea pentru Comisari European al Rovanei Plumb și Dan Nica, doi corupți cărora le ”puțeau” dosarele de la o poștă de a apărut negativ Romănia pe toate Agențiile de Știri Internaționale...Amintițivă eșecul vizitei sale în SUA cînd Vicepreședintele american a refuzat întîlnirea cu ea iar Regele Iordaniei pur și simplu a fugit de ea !....Cît de alienat mintal să fi și să votezi ”Proasta Romăniei” ca viitor Președinte al Romăniei ???....

12 octombrie 2019 6:49

Ei nu știi unde să te duci! Du-ten șomaj, ești șomeră, poți candida unde vrei tu la funcția de președinte al șomerilor PSD, etc. Acum poți să te duci să-l vizitezi pe Dragnea la Rahova și să iei de la ăla muie, urmată de câteva micțiuni de cenzură, picături de pipi rătăcite după ce-l lovești cu barba-n coaie pe ăla care te-a făcut prim-ministresă. Poți de asemenea să faci SEX în CEX, mai e și Șerban Nicolae p-acolo care o să te fută-n cur până ce-ți face și ție ochii ca sarmaua și părul măciucă, deci o mulțime de destinații exotice unde te poți duce învârtindu-te. Muie! Muie PSD!

12 octombrie 2019 3:27

Ollé, olé, oléee, PĂDUCHIOASA NU MAI E!!! Muie P$D!

12 octombrie 2019 1:28

Popescu Viorel La Cotroceni nici să nu visezi - ia hai de deschide ciocku' și apucă EURO-poolla de ”nucleul dur” între gingi și suge din muștiuck, până-ți ejaculează niscaiva ”fonduri” ”europene” pe essofuck!

11 octombrie 2019 23:52

Salagean Ioan La euro-BALAMUCK cu tine cucoană - |Ia HAI SIKTIR d-acilea & MUCKLES!

11 octombrie 2019 23:48

Vasile Braileanu Așa e - ia hai și marș îndărăt la ”parlamentul” ”european” șă sugi EURO-poolla la ăia și să ne lași dreaku în pace!

11 octombrie 2019 23:46

Luca Sau ce-ar fi să te duci în EURO-pizdele mumă-ti îndărăt de unde ai venit, la ... PE, să-ți deie EURO-jigodiile alea salaru' și să nu mai sugi din Bugetul de Stat?!

11 octombrie 2019 23:43

Marius La muncă Veoreco la muncă ca noi toți.

11 octombrie 2019 18:06

@ariciu Cariciule, tu nu ai ceață în cap, ci noapte adâncă, băiatule! Noapte ca smoala. Și cine pizdoaca mă-tii ești tu să ni te adresezi cu „măi rumanilor”?! Ăi fi fiind os de grof, de burgergraf, de duce, de conte, de pan, de jupan? Poate chiar de os domnesc, sau regal? Până una-alta ești un agramat incoerent și o varză murată până la putrefacție în materie de gândire și analiză politică. Nu-mi pierd timpul să-ți enumăr aberațiile de ortografie, gramatică și stilistică, nici alăturările absurde de cuvinte, idei sau simple aprecieri de gogoman, dar te rog să înțelegi că nu ai nici cea mai vagă îndreptățire să-ți dai cu părerea pe un forum de oameni inteligenți și cât de cât școliți. Dacă te chinuiește talentul, du-te, cretinule, și scrie pe pereții WC-urilor publice tot ce-ți trece ție prin latinescul „capitina”, pe românește „căpățână”!

11 octombrie 2019 11:00

ariciul Mai rumanilor?Noi am invetat cea mai departata destinatie care nici nu se stie unde ar fi ....La mama dracului.Insa Facand abstractie de Faptul ca PSD-ul e un partid nociv,plin de penali,Abuziv cu legile ,Dar singurul cu o latura sociala intr-un program de guvernare,Veorica a nimerit ca musca in lapte fiind obligata de insasi directia politica a partidului ...sa fie asa.fiindca asta e sustinerea ei,dar i se cere sa fie si atenta cu baronii care o ajuta.Tu sa fii ce ai face?Pai nu te mazileste gasca din spate daca nu esti ascultator?Numi pare rau de PSD,ma bucur ca istoria il va exclude poate din istorie asa cum merita,dar Veorica Dancila ,Boc,Basescu Sunt 3 oameni pe care i-am apreciat in politica fiindca au avut mult de luptat cu tot raul din Romania din insasi mijlocul raului.

11 octombrie 2019 9:26

Luca De ce nu vrei sa lucrezii la o firma particulara? Sa vezi si tu cum se fac banii muncind, ca pe salar de bugetar ai trait destul !

11 octombrie 2019 9:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.