Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat recent că porțiunea din autostrada Lugoj-Deva, pe care s-au găsit probleme de construcție, ar putea fi deschisă traficului peste aproximativ două săptămâni. Cu toate acestea, expertizarea lucrărilor de pe lotul de autostradă cu pricina ar dura 40 de zile, în condițiile în care nici nu a fost demarată expertiza.

Expertizarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva a început, iar procesul va dura 40 de zile şi va costa 133.200 de lei, fără TVA, informează, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR.

Integral pe CapitalComentarii

Bani aruncați pe fereastră? Cam căt (credeți că) a încasat jigodia sub-sub-umana Hunter Biden și co-calarul său Pelosi Paul (bulangiu LGBT-QXYZ-ORL) din plimbările cu aeronava Air Force 1 prin România, China, Ucraina ș.a.m.d.?

10 octombrie 2019 23:45

Bani aruncați pe fereastră în Germania?! (Cam) cât costă onorariile ”experților” Ursulei? O serie de scandaluri au afectat armata germană şi ministerul condus de această euro-bagaboantă: materiale depăşite, investiţii insuficiente, experţi membrii de familie plătiţi în plus, etc …Potrivit unui sondaj recent al cotidianului Bild, ea este considerată drept unul dintre cele doi miniştri cel mai puţin competenţi din guvern.

10 octombrie 2019 23:38

Bani aruncați pe fereastră la CE?! (Cam) cât costă o propunere inutilă de Kommissar ”european”? Sylvie Goulard, candidata Franței pentru postul de comisar european, susținută de Cioloș, respinsă dinnou de Parlamentul European ...

10 octombrie 2019 23:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.