Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a cinci indivizi, care, la mijlocul lunii august, au fost implicați într-un scandal violent, în care s-au folosit pistoale, cuțite, bâte, în fața unui club din nordul stațiunii Mamaia. Una dintre victime, bătută și călcată cu mașina, a fost lăsată într-o baltă de sânge, necesitând peste 100 de zile de îngrijiri medicale.

Cei cinci bărbați, din Constanța și Năvodari, au fost trimiși, astăzi, în judecată, trei în stare de arest și doi sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă, fără, drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, lipsire de libertate, tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, părăsirea locului accidentului. Scandalul a avut loc în dimineața zilei de 16 august când,potrivit probatoriului administrat de polițiști și procurori, în faţa clubului EGO din Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club. Unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un scandal și o bătaie generalizate.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.