Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Academia Militară a Forțelor Aeriene SUA recrutează tineri din Republica Moldva care doresc să urmeze o carieră militară internațională.

Academia Militară a Forțelor Aeriene SUA a început selecționarea pentru concursul de admitere care va avea loc în anul 2020, anunță realitatea.md. Tinerii din Republica Moldova care îndeplinesc anumite condiții pot depune dosarele, până la data de 25 octombrie 2019, la Direcţia personal şi mobilizare (DPM) a Marelui Stat Major al Armatei Naţionale.

Locotenent-colonelului Roman Golan din cadrul DPM, a declarat că la concursul de admitere pot participa bărbaţi şi femei cu vârsta cuprinsă între 17 şi 23 de ani , neîmpliniți la data de 1 iulie 2020, absolvenţi şi absolvente de liceu, colegiu sau universitate.Acesta a subliniat că o condiţie obligatorie o constituie cunoaşterea limbii engleze, candidaţii urmând să susţină Testul ALCPT/TOEFL şi Testul de Aptitudini Şcolare (SAT) sau American College Test (ACT).

Integral pe Evenimentul Zilei