Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat vineri partidele la consultări, astfel încât să propună cât mai repede un premier după ce Guvernul Dăncilă a căzut prin moţiune de cenzură. Şeful statului ia în calcul şi varianta alegerilor anticipate. Klaus Iohannis: „Rezolvat! Azi a câştigat România. Votul românilor din 26 mai este pe deplin respectat.

Acest proces se numeşte intrarea în istorie a PSD. Felicit PNL pentru iniţiativa acestei moţiuni. Felicit şi restul partidelor de Opoziţie care au pus umărul la îndepărtarea acestui Guvern eşuat. Românii au cerut stoparea amnistiei şi graţierii. Orice zi cu Guvernul Dăncilă ar fi însemnat pentru România o zi pierdută. Cea mai bună soluţie e întoarcerea cât mai rapidă la votul cetăţenilor, adică alegeri anticipate.

Aceasta nu se poate face decât dacă există un consens al formaţiunilor parlamentare actuale. Mâine convoc partidele la prima rundă de negocieri. Avem nevoie rapid de un nou guvern. Trebuie să facem rapid o propunere de comisar european care să respecte standardele de profesionalism şi credibilitate. Moţiunea a trecut, dar bătălia cu PSD nu s-a încheiat aici. E esenţial ca românii să iasă în număr mare la vot”, a conchis preşedintele.

Integral pe AdevărulComentarii

ion De ce îi mai chemi bă la Cotroceni ? pentru mascaradă ? Să vă guduraţi ? Oricum ai hotărât de mult ce căpcăun pui premier sluga !!! Ponta marş !!! Algeri anticipate, dar schimbată legea electorală astfel îcât să voteze numai cei ce plătesc impozite, nu toţi cocalarii de aici şi de pretutindeni ! Reducere importuri cu 50 % !!!!!;

11 octombrie 2019 7:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.