Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un profesor de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, judeţul Timiş, a ajuns la spital după ce a avut un conflict cu un elev. Împrejurările sunt deocamdată neclare, spune inspectorul şcolar general, în condiţiile în care conducerea şcolii nu s-a gândit să anunţe incidentul.

Primele informaţii arată că incidentul a fost filmat de elevi, iar imaginile au ajuns la conducerea Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

„Noi analizăm incidentul şi vom aplica regulamentele conform legii învăţământului, care se impun în cazul respectiv. Ştiu că domnul profesor a fost la spital, dar nu ştiu amănunte, pentru că ieri a trebuit să mergem la Timişoara, cu documente, aşa că astăzi ne propunem să analizăm situaţia şi să luăm măsuri", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul liceului, Mihaela Ghelesian.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.