Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a susţinut un discurs-replică în Parlament, în care a transmis mai multe mesaje liderilor politici care au atacat Guvernul la dezbaterea moţiunii de cenzură. "Aţi vorbit mult, dar pe lângă subiect, nu am auzit cum veţi guverna şi cu cine", a spus Dăncilă.

Ea a subliniat că nu a ameninţat cu doare penale şi că nu o să-şi dea demisia "din premier". "Doamna Turcan, ameninţarea cu dosare penale, nu mi-aş permite niciodată să fac acest lucru, aş avea impresia că sunt de acord cu ce a făcut liderul dvs de partid, dosar penal pentru înaltă trădare pentru un parteneriat strategic, puteţi preda lecţii. Nu am ameninţat cu dosare penale".

"Domnule Ponta, e greu să vă răspund, pot afirma că nu o să trădez niciodată acest premier, o să fiu mai bărbat decât dvs, să stau în picioare când partidul trece prin criză. Nu o să-mi dau demisia din premier, nu aţi înţeles poate o parte din colegi i-aţi minţit.

Integral pe Digi24Comentarii

Victoria Luați-vă Dracului Proasta și Analfabeta acasă !....Că doar sarmale și musaca știe să facă !....A marginalizat destul Romănia în Lume și-n Europa !...căci a sărăcit, subdezvoltat, needucat poporul romăn și distrus justiția îndeajuns....să se duca Madam Dăncilă acum Comisar European că tare și-a mai dorit de ne-a jignit ca popor în Europa cu propunerile sale idioate de corupți ca Rovana Plumb și Dan Nica....niște odioși....dar Doamna Ursula von der Leyen n-o va acepta nici pe Dăncilă acolo că este incompetentă și impostoare !....

10 octombrie 2019 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.