Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR-PLUS va cere Președintelui Klaus Iohannis să convoace consultări pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Trecerea moțiunii este doar primul pas în acest sens consideră alianța.

Alianța USR-PLUS declară că rămâne consecventă și va cere Președintelui Iohannis, după succesul moțiunii de astăzi, să convoace negocieri în vederea alegerilor parlamentare anticipate. Alianța consideră că România are nevoie de o guvernare competentă și legitimă iar moțiunea a reprezentat doar primul pas.

„Rămânem consecvenți și spunem că este nevoie de alegeri parlamentare anticipate, iar succesul de astăzi de la moțiune reprezintă doar un prim pas în această direcție. În lipsa acestor alegeri anticipate, nu vom avea decât un guvern fragil, susținut de o majoritate parlamentară volatilă, în care unele partide își urmăresc propriul interes. Va continua traficul de parlamentari, orice proiect reformator va fi blocat, iar criza politică se va prelungi. Nu asta vor românii să vadă. Țara are nevoie de o guvernare competentă și legitimă, iar plecarea doamnei Dăncilă este doar o etapă”, a declarat Dan Barna.

Integral pe Capital