Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat. (...) Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni, le mulţumesc colegilor din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea acestei moţiuni şi tuturor partenerilor politici. (...) Guvernul PSD şi-a bătut joc de România cum nu şi-a mai bătut nimeni joc nimeni in ultimii 30 de ani", a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament.


Comentarii

găozar bolşevic imbecil depistat 7:40

11 octombrie 2019 10:42

Ai dreptate, Sică S-a încheiat ăla mititel și începe ăla măricel. După alegerile anticipate, în care hidra pesedistă va fi zdrobită cu adevărat va veni coșmarul adevărat, în care nimic nu-i va sta în cale lui Iohannis, vouă lăbărarilor și neomarxiștilor din USR, în care Constituția se va reedita pe hârtie igienică, în care SRI va fi mai Securitate decât oricând, în care porcurorii îi vor călca pe ceafă pe judecători, o vom avea pe Codrutza la Bruxelles și o SuperCodruțză în țară (probabil haimanaua de Hăineală), iar ca primministru pe aia zâmbăreață, care stă cu ochii ațintiți pe prohabul americanilor și al unora de pe la NATO. Rămâne de văzut ce rol i se va atribui Monicăi Macovei. Este de prevăzut, de asemenea, că prin Românica vor tropoti agenții FBI pentru a-i ocroti pe alde Dică, fiii săi și alți băieți de treabă care să aibă grijă de echilibrul hormonal al junilor yankees, care ne hapără de năvala barbarilor din est. Oricum, dragă Sică, fii cu ochii cât sarmaua pe uzurpatoarea Birchall, care ecce cea mai iubită de hamericani dintre pământenii din Românica. Mai ales dacă o dau pizdacii afară din PSD, ceea ce ar fi un pas uriaș înainte pentru ea.

11 octombrie 2019 10:08

Uta Orbancila cu tine nu se schimba nimic ,ce poate face un om care nu a muncit niciodata sau cel mult a muncit ca greierele???

11 octombrie 2019 7:40

v, militant PSD Speram ca baronii să rămână la putere la infinit... Muie naziștilor care vor democrație în România! Muie jidanului nazist Söröș!

10 octombrie 2019 19:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.