Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorităţii. Trei parlamentari PSD au votat alături de Opoziţie. PSD pierde Puterea după 7 ani şi jumătate de guvernare, cu o scurtă pauză – Cabinetul Cioloş.

Premierul Viorica Dăncilă s-a răfuit, în plen, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Victor Ponta. Liderii ALDE şi ProRomânia au ironizat-o pe Dăncilă.

UPDATE Guvernul Dăncilă a căzut. Moţiunea de cenzură a trecut cu 5 voturi peste limită. Trei parlamentari PSD au votat în favoarea Opoziţiei.
UPDATE Votul s-a încheiat. Urmează numărătoarea. Au votat 244 de parlamentari.

UPDATE Parlamentarii PSD Mihăiţă Găină şi Sorin Bota, care au semnat moţiunea de cenzură, au şi votat-o în plen. Şi liderul TSD Gabi Pterea a votat moţiunea opoziţiei.
UPDATE Parlamentarii Opoziţiei votează la vedere. UPDATE Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, a mers la trei deputaţi de la minorităţi şi negociază intens.

UPDATE Ora 12.40. A început votul moţiunii de cenzură. Ludovic Orban, pe holurile Parlamentului: „100% trece“.


Integral pe Adevărul