Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raluca Turcan, prim-vicepreședintele PNL, a atacat Guvernul Dăncilă, joi, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterilor privind adoptarea moţiunii de cenzură. "E ultima dată când un premier neligitim îndrăzneşte să-şi ameninţe colegii de partid şi membrii Opoziţiei cu dosare penale", a transmis Turcan.

"Cred cu tărie că astăzi ne adresăm pentru ultima dată unui premier nelegitim care a călcat în picioare aşteptările unei ţări întregi de a merge mai mult spre Europa şi a nu reveni la fărădelegile anilor 90. Cred cu tărie că este pentru ultima dată când un premier neligitim îndrăzneşte să-şi ameninţe colegii de partid şi membrii Opoziţiei cu dosare penale ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Toţi cei care aţi fost ameninţaţi aveţi posibilitatea să ieşiţi din această capitivitate creată exact de cea care a fost, la rândul ei, prizoniera unui condamnat penal, Liviu Dragnea".


Comentarii

Mihuț Rog Televiziunile romăne să-i facă cunoscuți pînă la ultimul romăn pe Parlamentarii ce au semnat Moțiunea dar apoi find cumpărați de PSD-u s-au fofilat ori au lipsit din diferite motive....Să vadă lumea ”rîmele” și ”moftangii” de una zic sub semnătură și apoi pentru un ”pumn de arginți” alta fac !...Să-i scuipe lumea pe stradă direct în față și să le arunce cu fecale în geamurile Birourilor lor Parlamentare din localitățile respective sau cînd vor veni la anul să ceară votul din nou !....Îi vreau pe Clujeni să-i aștepte la aeroport pe Parlamentarii locali fără onoare ce s-au vîndut din interese cum au așteptat-o pe Madam Cătăniciu cînd jumulea legile justiției în Comisia Iordache !... Să-i vedem pe Radicalii USR-iști de se consideră viitorul politic al țării care au ”defectat” din interese personale ascunse !....

10 octombrie 2019 14:31

ICSU Ralucuță, te iubesc, jur! Am motivele mele intime, dacă pricepi. Dar chiar dacă aș călca în picioare totul (precum patronul tău spiritual, klausius Jalnicul), mi-ar rămâne doar afirmația ta genială că Primul-ministru „face dosare penale parlamentarilor”. Da, ești genială în gândire, d-aia!

10 octombrie 2019 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.