Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă începe astăzi la ora 10.00 cu citirea textului, urmată de intervențiile opoziției și ale guvernului, fiecare având dedicată câte o oră. Dacă adăugăm și întârzierile inerente unei dezbateri parlamentare aprinse, e de așteptat ca votul prorpiu-zis să înceapă în jurul orelor 13.00 – 14.00.

Votul în sine va dura câteva zeci de minute, fiind mai scurt decât de obicei dacă parlamentarii PSD se vor abține.

Rezultatul moțiunii va fi cunoscut la puțin timp după încheierea votului, care e secret, cu bile.

Moţiunea intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” a fost semnată de 237 de parlamentari din PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi două de la PSD.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de Parlament sunt necesare 233 de voturi. Cei mai multi dintre parlamentarii opoziției au anunțat că vor vota la vedere, cu excepția UDMR.

Integral pe G4media.roComentarii

iulian "...De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi/bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi". Eminescu si Caragiale ne vor insotii de-a pururi. Famenii se vad doar un moment si se sting fara a lasa in urma lor altceva decat raul pe care ni l-au produs noua tuturor.

10 octombrie 2019 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.