Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este unul dintre cei care consideră că Guvernul Dăncilă nu va fi demis prin moțiune de cenzură. Există două categorii de parlamentari, spune el, care vor înclina balanța spre respingerea moțiunii. "E vorba de 35-40 de oameni responsabili care realizează că trecerea moțiunii, în lipsa unei alternative serioase din partea Opoziției, ar arunca țara în haos", spune Fifor.

Declarația completă făcută de Fifor:

"Există un număr de parlamentari care nu sunt în grupul PSD, dar nici nu au semnat moțiunea. De ce? Pentru că nu au văzut o alternativă din partea opoziției.

Mai este un alt grup de deputați și senatori care au semnat moțiunea sperând că partidele din opoziție vor pune ceva serios pe masă. S-au trezit însă cu Sică Mandolină și cu un program de austeritate ce ar contrasta puternic cu bunăstarea creată în guvernarea PSD. Cum să susții așa ceva? E sinucidere politică!

Aceste două categorii de parlamentari vor înclina balanța în sensul respingerii moțiunii. E vorba de 35-40 de oameni responsabili, care realizează că trecerea moțiunii, în lipsa unei alternative serioase din partea opoziției, ar arunca țara în haos. Ei înțeleg că nu poți juca la ruleta rusească interesul cetățenilor, doar pentru a satisface nevoile electorale ale lui Iohannis, Ponta și Barna.

Din fericire, numărul celor care vor vota pentru haos și austeritate este mai mic decât al celor responsabili, care optează pentru stabilitate. Iată de ce moțiunea nu va trece!", a declarat Mihai Fifor pe pagina lui de Facebook.


Comentarii

Marin Va fi mult mai bine sub PSD-ism !....Aveți dreptate !....Mămica lui Oprișan o să fie și mai bogată, Baronul de Vaslui Buzatu o să-și mărească Ferma Agrară de pămînturi arabile în cel mai sărac județ din Europa, Odrazlele lui Dăncilă și a Rovanei Plumb o să promoveze direct în funcția de Secretar de Stat în noul Guvern PSD-ist ca Beizadeaua lui Buzatu, Arsene la Neamț va mai ”iubi” ceva curvulițe în ”șosetuțe”, iar Teodorovici și Grindeanu o să ”colecționeze” în instituțiile conduse de ei și mai multe amante ”cu cracii lungi și țîțe tari” cum le plac lor la birou. Nora lui Dragnea Rahoveanu o să-și mai ia la garaj un Lamborghinii iar după ce Daea omoară toți cormoranii o să-i aloce lui fi-sa în proprietate și lacul Brateș pentru o nouă crescătorie piscicolă....”PSD-iști din toată țara, uniți-vă și..... Furați !.....Furați !...Furați !....Cît mai puteți !”....

10 octombrie 2019 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.