Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Selecţionerul Braziliei, Tite, a criticat confederaţia braziliană pentru că nu ţine cont de datele FIFA pentru meciurile internaţionale, el precizând că îi pare rău că este nevoit să îi facă pe jucători să rateze partide importante de campionat şi cupă, relatează Reuters, potrivit News.ro.

“Atunci când joacă echipa naţională n-ar trebui să fie meciuri la nivel de echipe de club. Îmi aleg jucătorii şi o fac cu inima grea”, a spus Tite cu o zi înainte de meciul amical pe care naţionala Braziliei îl va disputa cu Senegal, în Singapore.

Ca urmare a convocărilor la echipa naţională, liderul Flamengo nu îi va avea în lot pe fundaşul Rodrigo Caio şi pe atacantul Gabriel Barbosa la cel puţin două meciuri şi Palmeiras, echipa de pe locul doi, nu îl va avea pe portarul Weverton la partida de miercuri cu formaţia de pe locul trei, Santos.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.