Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a deveni ministru, deşi partidul ieşise de la guvernare, a anunţat miercuri, 9 octombrie, că s-a înscris în Partidul Forţa Naţională. Şi deputaţii Marian Cucşă şi Remus Borza s-au alăturat aceluiaşi partid.

”Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea şi sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie! Este timpul să tragem linie şi să ne uităm câtă substanţă a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni şi doctrine sleite de faptele celor ce şi le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici şi bine pregătiţi care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obţinerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creşterii economice şi am creat premisele rămânerii profesioniştilor în ţară”, a scris Gavrilescu pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Mare realizare! Pațachina asta se mai și laudă că a ales oameni, în ciuda doctrinelor sleite. Păi Forța Putorii Puterii naționale ce doctrină are? Nică măcar sleită, că doctrina acestui partid de mahala nu există de fapt. Problema e că traseismul ăsta politic ordinar și abject ar trebui interzis de lege, pentru a nu mai permite oricărei scursuri umane ca imbecila asta din imagine care a fost ministresa Vântului în guvernul lui Dragnea și mai apoi ministresa apei de ploaie în guvernul Dăncilă. Tu-vă-n gură cu doctrina voastră cu tot, spurcăciunilor!

10 octombrie 2019 0:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.