Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis spune că PSD nu a reușit să modifice legile justiției și Codurile penale. El le-a spus liberalilor că s-a opus acestor proiecte, precum și amnistiei și grațierii și că „a mai rămas de rezolvat” Secția specială pentru anchetarea magistraților.

„Pesediștii noștri au condus pe contrasens. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii. Și ce am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă președintele României. Nu îmi place să mă laud, sunt omul cuvintelor mari, dar dacă tot ne-am uitat la video, dar pe cei doi elefanți de la început i-am alungat. Nici amnistie și grațiere nu au reușit, nici Codurile penale nu au reușit să le strice, așa cum și-au imaginat. Și să nu credeți că nu au reușit fiindcă că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Și legile justiției, mai știți de câte ori le-am trimis înapoi la Parlament și la CCR? A mai rămas treaba cu Secția specială de rezolvat. Și o rezolvăm și pe asta”, a spus Klaus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov din Capitală.

Integral pe Digi24Comentarii

iulian Pai sa n-aiba procurorii nici-o responsabilitate si sa-i poata baga linistiti la bulau pe toti hotii care nu convin dreptei neo-liberale (in curand neo-fasciste, daca nu deja). Heil Claus!

10 octombrie 2019 11:23

@ 9 octombrie 2019 22:27 Bineinteles ca nu "un ndivid gureș care să facă gălăgie cu niște lozinci împuțite e bun ca președinte de țară". E bun un oligofren cu cacat in lod de creier. Numai el va poate reprezenta "cu cinste" pe voi, electoratul tembelizat.

10 octombrie 2019 8:53

@ 9 octombrie 2019 20:31 Măi Pulăre Paulus, după mintea ta constipată, numai un individ gureș care să facă gălăgie cu niște lozinci împuțite e bun ca președinte de țară, nu-i așa? Dar în același timp guralivul individ imaginat de tine trebuie să stea sluj la parlament și să se transforme într-un conțopist de bibiotecă ce semnează toate actele ce-i sunt puse sub nas, indiferent că sunt legale sau nu. O fi nenea Klaus care ne-a scăpat de MIcky Mouse în 2014 mai scump la vorbă și mai sărac la umflarea discursurilor lui, dar e omul care a demonstrat verticalitate în fața unui partid bolșevic împuțit care și-a bătut joc de țară și de națiunea română. Iar prin atitudinea și ceea ce a făcut sasul, a reușit să limiteze bătaia de joc făcută țării și acestui popor de partidul de bolșevici împuțiți. Păi după tine, mai bun a fost fosila comunistoidă Ion Iliescu sau mai bun ar fi fost președinte un Adrian Năstase care vorbește ontuos și frumos dar găurește bugetul țării de miliarde de euro aruncate pe desene ale Autostrăzii Transilvania, nu-i așa? Sărmana muiere țoapă de la țară care e Dăncilă, o mai fi învățat ea să grohăie ceva mai acătării în discursurile ei avortate, dar e vai ș-amar de capul ei atât în funcția asta care e o pălărie mult prea mare pentru ea, dar și-n postura de candidat prezidențial. Du-te-n păcatele tale de amărât îngust la minte!

9 octombrie 2019 22:27

SASU bis Marele (fizic) și nepriceputul iohannis, cu tot regretul, habar nu are să țină un discurs electoral. E lipsit totalmente de carismă, vorbește butucănos, nu știe să-și apropie auditoriul, iar derapajele sale voit-vesele sunt aproape jalnice. Ca să nu mai spun că entuziasmul celor care îl ascultă este unul de circumstanță, unul fals, râsetele sunt rânjete greu de camuflat… El e catastrofă pentru România, pe care o urăște cu o asiduitate senzațională. Pentru consecvența aceasta, merită… pseudorespect…

9 octombrie 2019 20:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.