Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România Victor Ponta anunţă că cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenţi joi la moţiunea de cenzură şi vor vota vedere ”pentru binele tuturor” şi afirmă că doi deputaţi puşi de USR pe listă - Oana Bîzgan şi Adrian Dohotaru ”au bătut palma” cu PSD.

”Cei 30 de deputaţi şi senatori ProRomania vor fi prezenţi mâine la moţiunea de cenzură şi vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor”, spune Ponta.

El are şi două constatări suplimentare.

”Am crezut că am trăit cele mai dificile momente din viaţă mea politică înainte de moţiunea de cenzură din Aprilie 2012 împotrivă Guvernului PDL / sunt extrem de uimit şi dezamăgit să constat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile-promisiunile, ameninţările, dezmăţul de bani murdări şi bani publici la care s-au dedat Dăncilă, Arsene, Fifor & Co a depăşit, din păcate, urâciunea PDL şi a lui Basescu”,spune Ponta.

Integral pe România Liberă