Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea ar fi transmis un mesaj pentru social-democrați, înainte de moțiunea de cenzură. Fostul lider PSD îi roagă pe membrii formațiunii politice să susțină Guvernul. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, pe contul personal de Facebook.

”Cred cā mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si fārā alte interpretāri: sustineti guvernul! Cu toate fortele! Indiferent de nemultumirile personale! Avem aceastā obligatie in fata milioanelor de români care ne-au votat. Si nu putem sā cedem tara unor neaveniti care se pregātesc sā distrugā tot ce am construit bun pentru oameni! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā exact asta”, a fost mesajul postat de Codrin Ștefănescu, pe contul de Facebook.


Comentarii

Pute Ma cretinule , dupa ce tu l-ai adus in situatia asta ,mai si vorbesti !!

9 octombrie 2019 19:36

Muie proastei analfabetei Da da puteti sa il susțineti si cu dinti,,,si daca nu trece moțiunea, Iohannis tot va desemna al premier pt ca vineri se împlinesc 45 de zile de când analfabeta proasta trebuia sa se prezintă în parlament pt votul de încredere si proasta nu sa dus ,,,asa ca tot pica guvernul hoților si penalilor Psd.

9 octombrie 2019 19:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.