Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Adrian Dohotaru, fost membru al USR, a declarat pentru „Adevărul” că încă se gândeşte dacă va merge sau nu joi la votul pentru moţiunea de cenzură, acesta precizând că încă aşteaptă lămuriri de la PNL. Nici Oana Bîzgan, aleasă tot pe listele USR, nu va fi prezentă la moţiune, deşi a semnat moţiunea de cenzură. Bîzgan e plecată din ţară, susţin surse politice.

Contactat de „Adevărul” şi întrebat dacă va merge joi la şedinţa moţiunii de cenzură, Adrian Dohotaru a precizat că în „se mai gândeşte” ce să facă. „Eu am avut o discuţie cu doamna Turcan în urmă cu mai multe săptămâni şi am avut câteva precizări (n.r.- referitoare la conţinutul moţiunii de cenzură)”, a completat deputatul independent, care a fost ales în 2016 pe listele USR.

Întrebat dacă, totuşi, va ajunge la şedinţă, cum va vota, acesta a invocat iar faptul că nu ştie dacă va fi sau nu prezent.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.