Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Națională de Strategie și Prognoză a publicat o listă cu 469 de proiecte aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI). Opoziția acuză că, în prag de moțiune, o mare parte din banii publici din FDI va ajunge către primarii și președinții de consilii județene, membri PSD.

Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, primește 521,9 milioane de lei pentru „Proiect integrat modernizare, consolidare și reabilitare drumuri și poduri județene, obiective ce asigură conectarea la rețeaua TEN-T județul Neamț”, potrivit G4media, care a analizat documentul.

Primăria Capitalei va primi 104 milioane de lei pentru proiectul „Penetratie și racord Splaiul Independenței-Ciurel-Autostrada București- Pitești”, în timp ce, în Buzău, Constantin Toma, obține 150 milioane de lei pentru lucrări întreținere infrastructură de transport.

Integral pe RepublicaComentarii

Pute Hartia suporta orice asa ca de aia e folosita si ca hartie higienica ,daca unii se sterg si la gura cu ea, cu atat mai bine !!

9 octombrie 2019 19:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.