Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de medicamente au dispărut de pe piață, fapt ce îngreunează foarte mult situația pacienților din românia, se arată într-un comunicat al lui Cristian Bușoi, vicepeședintele PNL.

PSD trebuie să plece. Guvernul Dăncilă trebuie demis, pentru că România are nevoie de un guvern capabil și responsabil. În ultimii ani, am putut vedea cum social democrații și-au bătut joc de o țară întreagă doar pentru a-i face pe plac lui Liviu Dragnea. Au schimbat două guverne, au schimbat peste 80 de miniștri, au creat haos în administrație, se arată într-un comunicat al lui Cristian Bușoi, Vicepreședinte PNL.

„În timpul acesta, construirea spitalelor regionale a stagnat. Deși au promis în campania electorală că vor construi opt spitale regionale, suntem încă la stadiul de studiul de fezabilitate pentru cele trei care puteau fi construite cu fonduri europene. Pentru celelalte cinci, nici măcar în acest stadiu incipient. Doamna ministru al Sănătății a recunoscut singură că abia în anul 2027 vom putea avea spitalele finalizate.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.