Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scena de groază la metrou, miercuri după-amiază, după ce un bărbat și-a prins piciorul în ușa unui tren. Incidentul a avut loc la stația 1 Mai, trenul mergea în direcția Străulești.

Zeci de călători privesc siderați de pe peron incidentul, în timp ce unul dintre aceștia intră puțin în tunel de acolo de unde se întoarce cu pantoful sport al acestuia. Bărbatul nu ar fi murit potrivit declarației unui martor, dar ar fi fost plin de sânge în zona capului și la picior.

Potrivit martorilor omul a vrut să intre în metrou, s-au inchis ușile brusc, piciorul i-a fost prins în uși și l-a târât metroul tot peronul. Omul a țipat foarte tare, dar nu a fost auzit. Acesta s-a izbit de oglinda mare din capătul peronului, înainte de intrarea in tunel, dar s-a lovit și de balustradă. Omul a supraviețuit, are în jur de 50 de ani.

Circulația pe sens a fost închisă.


Comentarii

Șofer de o viață De obicei ușile la metrou se închid brusc. Așa e normal, metroul nu e tren sau autobuz, să urce lumea din mers. Dar tot de obicei, înainte de închidere se aude semnalul sonor-vocal, care avertizează "atenție, se închid ușile"! Numai că... mai sunt câte unii care "forțează galbenul"!

9 octombrie 2019 17:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.