Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vodafone va închide 15% dintre cele 7.700 de magazine din Europa, iar altele vor fi modernizate, în contextul în care clienţii se orientează din ce în ce mai mult spre achiziţiile online, a anunţat Nick Read, directorul general al companiei, citat de Reuters.

Vodafone va reconfigura reţeaua de magazine din Europa ţinând cont de preferinţele clienţilor, 40% dintre punctele de comercializare urmând să fie transformate până la sfârşitul anului 2021, a explicat Nick Read.

"Dacă ne gândim că 40% dintre tranzacţii devin digitale, atunci acest lucru are impact asupra persoanelor care merg în magazine. Direcţia şi obiectivul magazinelor se schimbă", a afirmat Nick Read în cursul unei conferinţe de presă desfăşurate în oraşul german Düsseldorf.

Integral pe GândulComentarii

Europeanul Să la spună cineva, celor de la Vodafone, că guvernul PSDist o să cadă (mâine!) și vom avea "guvernul LUI", drept pentru care Romania va reveni pe calea cea bună, vom avea autostrăzi peste tot, inclusiv în Ialomița, economia va dudui, sănătatea va ieși din colaps, va fi rezolvat cazul "monstrului din Caracal" va fi elucidat misterul "arderii in butoi", etc., etc., etc. Adică vor fi reparate toate, dar absolut toate greșelile "guvernului incompetent" care a dus Romania la dezastru! Prin urmare, Vodafone nu mai are niciun motiv să închidă ceva in România și nici în Europa!

9 octombrie 2019 16:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.